ΜΕΓΕΘΥΝΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Κωδικός: GDT-1031

16,90 €
με ΦΠΑ

Ο μεγεθυντής οθόνης με ηχείο Bluetooth σας προσφέρει μια 3D παρακολούθηση και μια εμπειρία θέασης που μοιάζει με προβολή κινηματογράφου στο σπίτι σας! Το σταντ διαθέτει στερεοφωνικό ήχο, μεγεθύνοντας την οθόνη του τηλεφώνου σας έως και 1,5 φορά για να αποφύγετε την οπτική κόπωση.

Ποσότητα

 

Πολιτική παράδοσης

 

Πολιτική επιστροφών

Ο μεγεθυντής οθόνης με ηχείο Bluetooth σας προσφέρει μια 3D παρακολούθηση και μια εμπειρία θέασης που μοιάζει με προβολή κινηματογράφου στο σπίτι σας! Το σταντ διαθέτει στερεοφωνικό ήχο, μεγεθύνοντας την οθόνη του τηλεφώνου σας έως και 1,5 φορά για να αποφύγετε την οπτική κόπωση. Απλώς τοποθετήστε το τηλέφωνο στην βάση και μπορείτε εύκολα να απολαύσετε οτιδήποτε επιθυμείτε.
Διαθέτει απλό, μοντέρνο, ελαφρύ και αναδιπλούμενο σχέδιο και είναι κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους, κάμπινγκ, ταξίδια, και άλλα. Μπορείτε να το μεταφέρετε όπου επιθυμείτε και να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας σειρά ή να ακούσετε το αγαπημένο σας τραγούδι!
Επίσης, διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία αλλά μπορεί και να φορτιστεί - δουλέψει απευθείας μέσω καλωδίου USB.
Ο μεγεθυντής εκτός από ένα πρωτότυπο δώρο για τα παιδιά που τους παρέχει τη δυνατότητα να προστατεύσουν τα μάτια τους, μπορεί να αποτελέσει και ένα ιδιαίτερο δώρο για τους μεγαλύτερους παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να βλέπουν την οθόνη πιο καθαρά.

Χαρακτηριστικά:

Bluetooth: 5.0
Ισχύς εξόδου: 5W
Μπαταρία: 18650
Τάση εισόδου: 3V – 5.5V
Τρόπος φόρτισης: Μπαταρία ή Μέσω καλωδίου φόρτισης  USB

GDT-1031

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: